Indkaldelse Gen.forsamling 2016

Så er Indkaldelserne til generalforsamling ved at blive omdelt, incl. alle bilag. Generalforsamlingen bliver torsdag den 25. februar 2016, kl. 19:00 på Trapholt Kunstmuseum, som det plejer! Du kan se alle dokumenter her som PDF under menuen Grundejerforeningen og så derefter: Generalforsamling. HUSK at en del af siderne er kodeordsbeskytte. Kodeordet finder du sidst i beretningen som nu bliver omdelt. Pbv. Steffen Juul, formand

Dette indlæg blev udgivet i Generalforsamling. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>